Xiaomi a inceput ceva foarte interesant cand a lansat linia foarte afordabila Redmi. Acum se pare ca fiecare producator de telefoane mobile incearca sa lanseze un competitor pentru aceste dispozitive.

Ultima companie care incearca acest lucru este Asus, tocmai a anuntat astazi Pegasus X002, de asemenea acesta introduce un nou brand de smartphone. Acesta nu dispune din fericire nici de "fone" sau "Zen", cum apare in denumirie anterioare ale celor de la Asus.

Pegasus X002 este un telefon foarte afordabil care costa doar 799 CNY in China. Asta inseamna aproximativ 128$ sau 105€.

La carma acestui telefon este un  procesor MediaTek de 64 biti MT6732 SoC care are 1.5 GHz quad core Cortex-A53. Pegasus are suport dual SIM, are o baterie cu capacitatea de 2,500 mAh si suporta retelele TD-LTE, TD-SCDMA si GSM. Acest lucru inseamna ca a fost facut special pentru China Mobile.

Telefonul ruleaza pe Android 4.4 KitKat cu Asus Zen UI. Pre-comenzile o sa inceapa in China incepand de azi, dar nu este nici un cuvant cand o sa-l vedem pe celelalte pieti.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seven − 6 =