Reputatia lui BlackBerry se bazeaza pe doi piloni, securitatea datelor si refuzul de a fi in trend cu moda designului. De aceea compania Canadiana a alest tocmai partener pe compania aeriana Boeing pentru a construi un smartphone propiu.

Reuters, CEO-ul BlackBerry, confirma ca cele doua companii au inceput construirea unui nou telefon Boeing Black. Care beneficiaza de criptarea apelurilor si este destinat agentiilor guvernamentale si altor tipuri de afaceri in care securitatea informatiilor este cruciala.

In timp ce criptarea apelurilor nu este un lucru nou si asa de greu de pus pe un telefon, Boeing Black mai beneficiaza de o facilitate foarte interesanta. Se pare ca telefonul Boeing Black o sa fie capabil sa se auto-distruga daca este provocat, un lucru foarte important pentru ca informatiile importante sa nu ajunga pe mana cui nu trebuie in caz de este pierdut sau furat.

Nu a fost specificat cum o sa functioneze si cat de periculoasa o sa fie auto-distrugerea pentru utilizatorul acestui telefon. Tot ce stim este ca o sa fie dual SIM si o sa ruleze pe Android care in acelasi timp o sa utilizeze si BlackBerry Enterprise Service 12.

Este deja oferit de Boeing partenerilor sai, deci nu o sa avem mult de asteptat pana o sa inceapa productia.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two + five =