Saptamana trecuta a fost plina de zvonuri in legatura cu HTC One (M9) si One (M9) Plus, lucru ce a dus la prima imagine oficiala cu cele doua terminale. Poza a fost pusa de Evan Blass pe twitter.

HTC One (M9) si (M9) Plus

Imaginea confirma zvonurile vechi conform carora panoul frontal o sa fie complet din sticla, lucru ce a dus la remodelarea difuzorului, asemanator ca la Nexus 9. Se pare ca au eliminat difuzorul de pe partea de jos al ecranului la ambele modele, fiind inlocuit la un model cu un buton Home care beneficiaza si de senzor de amprete iar la celalat model cu sigla companiei.

Alt lucru interesant care se poate observa in poze este camera foto care este pozitionata in centru de aceasta data, ar fi frumos sa fie echipat cu o camera foto de 13 MP pe care o avem pe Desire Eye.

Este adevarat ca One (M9) Plus o sa beneficieze de un buton Home cu senzor de amprente cum se zvonea in trecut. Acest lucru are sens, deoarece este foarte accesibil si usor de folosit, din pacate HTC One (M9) nu vine cu aceasta functionalitate.

Dezvaluirea lor o sa aiba loc la un eveniment HTC "Utopia in progress" care se va tine in martie.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen + 13 =