Huawei a fixat o data pentru conferinta de presa de la MWC si a inceput sa trimita invitatiile. Conferinta de presa a fost programata pe 1 martie la ora 3 PM (4PM GMT) cu promisiunea ca o sa fie o noua surpriza.

Huawei MWC

Asteptam cu nerabdare evenimenul, mai ales dupa cate zvonuri au aparut in legatura cu terminalele lor. Unul dintre ele este renuntarea la sub-brandul Ascend pentru viitoarele terminale.

Acesta este un pas urias pentru companie si are cu siguranta legatura cu cresterea vanzarilor cu 33% din timpul anului trecut. Asa ca este posibil ca Ascend Mate 7 sa fie ultimul terminal care beneficiaza de sub-brandul Ascend.

Vorbind despre terminale, Huawei lucreaza la cateva, daca zvonurile sunt reale. Primul dintre ei ar putea fi Huawei P8. Saptamana trecuta am avut parte de foarte multe zvonuri in legatura cu specificatiile si poze cu telefonul. Terminalul este posibil sa aiba un ecran de 5.2 inch Full HD cu 2.5D si un procesor HiSilicon Kirin 930 octa core.

Urmatorul care speram sa fie clarificat la conferinta de presa de la MWC este succesorul lui Ascend Mate 7, Mate 8. Nu se stie prea multe despre terminal, doar cateva poze aparute pe internet. In orice caz, lansarea unui nou phablet suna foarte bine.

Asa ca fiti pe faza pe 1 martie la conferinta de presa a celor de la Huawei la MWC.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + eight =