LG a fost printre primii producatori de telefoane mobile care a inceput actualizarea cu Android 5.0 Lollipop anul trecut, dar pana acum a fost actualizat doar LG G3, in unele zone. Se pare ca LG nu a uitat de fostul telefon de top al lor, G2, cand vine vorba de actualizarea cu ultima versiune de Android.

Este clar ca LG lucreaza din greu la actualizarea cu Lollipop pentru G2. Luna trecuta au fost confirmate cateva capturi de ecran, iar acum au aparut cateva videoclipuri in care se arata noul software in lucru pe telefonul LG dein 2013.

In primul videoclip avem un demo al noului Android instalat pe G2. Ca si in videoclipul urmator, ele sunt versiunea de G2 Coreeana.

Dupa cum vedeti in videoclip, aceasta actualizare aduce o interfata cu utilizatorul ca la LG G3. Asa ca G2 o sa para mult mai modern cu o interfata cu utilizatorul mult mai frumoasa impreuna cu imbunatatiri generale aduse de Lollipop in sine. In videoclipul urmator avem o inregistrare de ecran in care ne sunt prezentate cateva parti din software.

Din pacate nu avem nici un detaliu legat de data actualizarii cu Android 5.0 Lollipop pentru LG G2.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + three =