Microsoft nu a renuntat inca la promovarea de telefoane noi sub numele de Nokia. Nokia 215 este disponibil cu un singur si dual SIM care ofera conectivitate la internet si o baterie uimitoare la un pret de doar 30$.

Nokia 215

Nokia 215 are un browser general Opera Mini si beneficiaza de cateva aplicatii preinstalate precum Facebook, Facebook Messenger, Twitter, Bing Search si MSN Weather.

Telfonul beneficiaza de 2G si EDGE (dual band), are un ecran de 2.4 inch QVGA (240 x 320 pixeli). Acesta este un dispozitiv dintr-o serie de 30+ care se intorc la vechile telefoane mobile. La conectivitate mai beneficiaza de Bluetooth 3.0 cu SLAM.

Mai beneficiaza de Radio FM si un slot pentru carduri microSD de maxim 32 GB. Bateria are capacitatea de 1100mAh si poate rezista pana la 20 de ore timp de convorbire si pana la 29 de zile timp de asteptare pentru modelul single SIM, modelul dual SIM rezista 21 de zile.

Pentru 30$ primiti chiar si o camera foto, una de 0.3 MP care poate inregistra clipuri video la QVGA 15fps. Are si un LED Flash dar este folosit pe post de lanterna.

Nokia 215 si 215 dual SIM o sa fie disponibile in Europa, Africa, US si Asia.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 5 =