Seria Lumia 5xx au fost cele mai bine vandute telefoane care ruleaza pe Windows in ultimii ani. Lumia 535 isi arata fata in poze live si specificatiile detaliate in proces.

Imaginile sunt din China si se pare ca arata mai degraba un dispozitiv model decat realul Lumia 535, dar totusi ne da o idee foarte buna cum o sa arate. De asemenea confirma ca este dual SIM, dar se pare ca 3G o sa fie suportat numai de unu dintre ele si nu are conectivitate 4G.

In orice caz, este de asteptat ca Lumia 535 sa fie primul smartphone din familia sa care sa poarte brandul Microsoft pe el. Sunt zvonuri precum ca o sa fie lansat Marti, pe 11 Noiembrie cu un display qHD de 5" (540 x 960 pixeli) si un procesor de 1.2GHz quad-core  Snapdragon 200.

  

Se zvoneste ca are 8GB de memorie interna si 1GB de memorie RAM. Lumia 535 o sa vina cu o camera principala de 5 MP si una secundara VGA. Toate acestea sunt alimentate de o baterie de 1.900mAh si o sa fie disponibil in culorile negru, alb, gri, albastru, portocaliu si verde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen + 5 =