Este deja lansata o versiune beta al lui Windows 10 care poate fi downloadata si instalata daca sunteti nerabdatori, dar este versiunea pentru calculator.Cand Microsoft a introdus noul lor sistem de operare in Septembrie, a prezentat noi functii focusate pe developare si foarte putine orientate catre consumator.

Chiar de atunci Microsoft a promis ca o sa anunte consumatorii despre noul Windows 10 care ar trebui sa apara in viitor. Un zvon spune ca acest lucru ar putea sa se intample in Ianuarie.

Chiar daca Microsoft o sa fie prezent la CES in Ianuarie, nu este clar daca o sa faca introducerea lui Windows 10 atunci. Se pare ca Microsoft o sa faca o conferinta de presa la sfarsitil lunii in care o sa fie mult mai specifica despre lansarea lui Windows 10 fata de conferinta din Septembrie.

Tot in Ianuarie Microsoft ar putea dezvalui noul sistemul de operare Windows 10 pentru tablete si telefoane. Atunci am putea vedea primul dispozitiv care ruleaza pe acest sistem de operare.

Windows 10 este proiectat sa ruleze pe mai multe platforme precum PC, tablete, telefoane, televizoare si Xbox One. Data exacta al evenimentului din Ianuarie o sa fie anuntat oficial la sfartsitul acestui an.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 2 =