Motorola continua sa impresioneze cu rapiditatea actualizarilor la ultimul sistem de operare, prima si a doua generatie a lui Moto G primesc actualizare cu Android 5.0.1.

Motorola Moto G (a doua generatie) se pare ca este primul dispozitiv non Nexus sau Google Play Edition care o sa primeasca actualizare cu Android 5.0.1, dupa cum ne spun niste surse care au primit actualizarea in ultima ora. Poza ne arata versiunea de sistem 22.21.25 si codul LXB22.46-25. Este greu de spus daca actualizarea a inceput la toti utilizatorii sau este doar un utilizator norocos.

In caz ca nu sunteti familiarizat cu situatia Lollipop-Motorola Moto G (a doua generatie), trebuie sa stiti ca Motorola a anuntat actualizarea in Noiembrie, doar ca majoritatea nu au primit-o. Este cum ar fi descoperit un bug in ultimul minut si au decis sa amane actualizarea pana la urmatoarea constructie cand este gata. Aceasta in sfarsit a venit.

Am mai vazut ca si un utilizator al lui Motorola Moto G (prima generatie) a primit actualizarea cu Android 5.0.1. Dupa cum vedeti in imagine are versiunea de sistem 220.21.25 iar codul LXB22.46-25.

Detinatorii de Motorola Moto G ar trebui sa-si verifice telefonul pentru actualizari urgent!

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × three =