Nexus 6 a fost anuntat cu cateva saptamani in urma impreuna cu Nexus 9 si Nexus player. Primul phablet este disponibil pentru pre-comanda in Statele Unite de astazi, dar pentru Europa nu a fost anuntat cand ar trebui sa apara.

Potrivit unui raport din Olanda, Nexus 6 trebuia sa apara pentru pre-comanda incepand cu data de 3 Noiembrie. Cu toate acestea, pentru ca a fost amanat, noua data pentru inceperea pre-comenzilor este 18 Noiembrie.

Este o intarziere destul de mare, si vorbim doar de sansa unei pre-comenzi pentru Nexus 6. Inca nu avem nici o informatie cand ar putea incepe livrarile, ar putea dura cateva saptamani de la pre-comada.

Aceasta informatie neclara se aplica pentru toata Europa. Cu toate acestea, un magazin online din Marea Britanie a confirmat ca a primit informatii de la Motorola care spun ca inceperea pre-comenzilor nu o sa inceapa mai devreme de 18 Noiembrie. Cu doua tari deja afectate de intarziere,  presupunem ca situatia este la fel si in celelalte mari pietele din UE.

Asa ca este posibil dupa ce facem pre-comanda sa primim telefonul pe 6 Decembrie. Este mult mai tarziu decat ne-am fi asteptat. Pretul pentru inceput este de €569.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 9 =