Pe parcursul lunii trecute am auzit foarte multe despre viitorul smatrphone de top HTC One (M9) Hima. O gramada de informatii in legatura cu noul dispozitiv circula pe internet, dar astazi se pare ca in sfarsit avem si o scurgere in legatura cu specificatiile complete pentru smartphone-ul next-gen.

Noul telefon HTC One Hima o sa fie propulsat de un procesor Snapdragon 810 SoC octa core cu 2.0GHz quad core Cortex-A57 si 1.5GHz quad core Cortex-A53. Are un ecran de 5 inch dar din pacate scurgerea de informatii nu ne spune daca este FullHD sau QHD.

Cat despre dimensiuni el o sa masoare 144.3 x 69.4 x 9.56 mm, dar nici un cuvant despre greutate. Judecand dupa informatiile pe care le avem pana acum, banuim ca Hima o sa urmeze pasii lui One (M8) si o sa aiba o carcasa similara din metal. Acest lucru va adauga cu siguranta putina greutate telefonului, dar o sa faca o diferenta imensa la desing si rezistenta.

HTC One Hima o sa fie disponibil in aceleasi culori ca M8, gri, argintiu si auriu. Dupa cum suna, aceste culori ar fi pentru o carcasa din aluminiu.

Mergand mai departe cu specificatiile, ne bucuram sa vedem ca HTC Hima o sa aiba 3 GB de memorie RAM si conectivitate LTE. O camera principala de 20.7 MP si una frontala de 4 MP sau 13 MP (nu este clar inca). HTC Hima o sa ruleze pe Android 5.0 si o sa aiba o baterie de 2840mAh.

Scurgerea ofera si cateva informatii despre accesorii: Active Headset, DotView, DecoStand Case, Clear Case, Active Case, Premium Screen Protector. Data lansarii o sa fie in Martie 2015.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 3 =