Din pacate Nokia nu are planuri de revenire pe piata de smartphone-uri. Compania a lansat un comunicat oficial in care neaga zvonurile care au aparut saptamana trecuta conform carora vor reveni pe piata de smartphone-uri din anul viitor.

nokia

Microsoft a preluat divizia Devices & Services a celor de la Nokia anul trecut, iar de atunci compania finlandeza nu mai produce telefoane mobile dupa 27 de ani in care au fost in top o buna perioada de timp.

Mai jos aveti comunicatul oficial al celor de la Nokia:

"Nokia notes recent news reports claiming the company communicated an intention to manufacture consumer handsets out of a R&D facility in China. These reports are false, and include comments incorrectly attributed to a Nokia Networks executive. Nokia reiterates it currently has no plans to manufacture or sell consumer handsets." Tradus in romana pe scurt "compania a luat la cunoştinţă de zvonurile care afirmă că Nokia va produce telefoane mobile care vor fi proiectate în cadrul unui centru de cercetare şi dezvoltare din China, însă aceste informaţii sunt false şi au fost greşit atribuite unui oficial Nokia Networks"

Conform contractului incheiat cu americanii de la Microsoft, Nokia nu mai are dreptul sa lanseze telefoane sub brand propiu pana in anul 2016.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 4 =