Frenezia actualizarii cu Lollipop este in desfasurare iar dispozitivul de top al celor de la LG, G3 nu a fost lasat in urma, lansand actualizarea inca din Decembrie, prima data in Coreea de Sud iar apoi in alte tari. Cu toate acestea, intrebarea ramane daca si LG G2 o sa primeasca acelasi tratament.

O captura de ecran care a aparut astazi pe internet ar putea face lumina in acest caz. Se pare ca arata versiunea F320L al lui LG G2 care ruleaza pe Android 5.0.1. Si un lucru mai incurajator este ca interfata cu utilizatorul este foarte asemanatoare cu noua interfata cu utilizatorul al celor de la LG care l-am vazut pentru prima data la G3. Deci se pare ca telefonul vechi de un an o sa primeasca un pachet de actualizare complet, cu o interfata noua.

Acest lucru este justificat avand in vedere faptul ca LG G2 are specificatii care pot concura cu ultimele telefoane aparute. Sunt mai mult decat adegvate, un procesor Snapdragon 800 SoC, 2 GB de memorie RAM si un ecran de 5.2 inch la rezolutia de 1080p care in curand o sa beneficieze de ultimul sistem de operare al celor de la Google.

Inca un lucru notabil care se vede in captura de ecran este modelul F320L al lui G2 care este modelul LTE, exclusiv pentru Coreea de Sud. Zvonurile spun ca poza este reala, iar ca actualizarea internationala pentru LG G2 cu Android 5.0 Lollipop nu poate fi departe si o sa fie in telefoanele utilizatorilor foarte curand.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 − two =