Se pare ca au fost cateva plangeri in care unele persoane au afirmat ca au primit telefoane resigilate de la OneOlus One. Dupa ce incidentul a inceput sa ia proportii, compania a decis sa vorbeasca despre aceste incidente si sa le puna capat la toate.

Intr-un post pe un forum, OnePlus vorbeste despre sapte incidente in care cumparatorii s-au plans de un telefon aparent resigilat. Confuzia a inceput cand unele dispozitive aveau cutiile desfacute, zgaraieturi pe dispozitiv, poze deja facute cu camera, SO deja setat si in unele cazuri chiar doua folii de protectie pe un dispozitiv.

OnePlus a vorbit despre fiecare incident in parte, in unele cazuri chiar avand o explicatie credibila. Cu toate acestea au punctat ca nu au trimis in nici un caz telefoane resigilate.

Au mai fost cateva indoieli daca ecranul de pe OnePlus chiar este protejat cu Gorilla Glass 3 cum afirma compania, care de asemenea a primit un raspuns satisfacator, inclusiv o imagine cu planurile telefonului si numele furnizorului de sticla mentionata pe ea.

Puteti vedea postarile aici si aici.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − nine =