Sony primeste tot mai multa atentie in ultimele zile, o gramada de zvonuri si speculatii au fost facute pe anunturile facute la CES. Se pare ca gigantul a decis sa amane anuntulrile majore in legatura cu telefoanele mobile pentru MVC, care o sa fie peste cateva luni. Asta inseamna ca nu a fost spus nici un cuvant in legatura cu viitorul Xperia Z4, despre care sunt o gramada de zvonuri de ceva vreme.

actualizare cu android 5 Xperia Z3

Utilizatorii Sony au motive sa fie fericiti dupa prezentare, cel putin cei care detin un telefon din seria Xperia Z. Compania nu a uitat de promisiunea care a facut-o in legatura cu actualizarea cu Android 5.0 Lollipop pentru intreaga serie Xperia Z. Dupa cum spune Michael Fasulo, primele dispozitive care vor beneficia de actualizare sunt cele din linia Xperia Z3, care o vor primi luna viitoare.

Aceste sunt stiri foarte bune venite de la Sony si demonstreaza ca aceasta companie este dedicata clientilor actuali si fac eforturi pentru a impartasi expierentea de a rula pe Android Lollipop toti utilizatorii care au un telefon Sony. Cei care detin Xperia Z Ultra GPe beneficiaza de Android 5 de mai bine de o luna iar Sony a dovedit ca lucreaza la o actualizare si pentru Xperia Z1, Z2 si Z3.

Asa ca daca detineti un telefon Xperia Z puteti sa va asteptati din februarie la o actualizare cu Android 5 Lollipop.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + 4 =