Acasă Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Drepturi de Autor
1. Conţinutul acestui website, texte, grafică, fotografii, logo şi orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor şi sunt proprietatea specificaţii.com şi a partenerilor săi. Dreptul de autor pentru informaţiile existente pe acest website este deţinut de specificaţii.com
2. specificaţii.com oferă accesul liber în website şi va autorizează să vizualizaţi informaţiile existente doar în scopuri personale şi necomerciale. Nicio informaţie de pe acest website nu poate fi reprodusă parţial, integral sau modificată fără acordul scris al specificaţii.com. Persoanele care reproduc sau modifică informaţiile de pe acest website vor suportă consecinţele conform legilor României şi a Tratatelor internaţionale cu privire la drepturile de autor. Orice litigiu apărut în legătură cu acest website este de competenţă instanţelor de drept comun din România.
3. specificaţii.com cuprinde categorii în care cititorii îşi pot prezenţa opiniile personale. Răspunderea asupra conţinutului acestor opinii prezente în website-ul specificaţii.com revine în întregime autorilor acestor opinii. specificaţii.com îşi rezervă dreptul de a nu publică acele opinii pe care le consideră dăunătoare, sub orice formă, imaginii acestui website. Totodată, specificaţii.com se angajează să nu modifice sub nicio formă conţinutul opiniilor cititorilor pe care le-a acceptat spre publicare pe website.
4. Odată acceptate spre publicare, opiniile cititorilor devin parte integrantă a website-ului şi se supun drepturilor de autor enumerate în această secţiune. Prin postarea opiniilor sau oricăror informaţii pe website, cititorii sunt de acord cu următoarele: – Răspundere personală pentru orice aspect legal în legătură cu postarea – Dreptul de autor asupra informaţiei postate revin specificaţii.com – În nici un caz autorul unei postări nu va revendică vreun drept legal, material sau vreo răspundere din partea specificaţii.com asupra informaţiei postate, odată publicată pe website.
5. specificaţii.com poate actualiza această lista dacă este nevoie.