Top 10 cele mai bune combine frigorifice in 2015​. Care este cea mai buna combina frigorifica? Ce trebuie sa stii pentru a achizitiona o combina frigorifica de calitate

Combina frigorifica nu trebuie sa lipseasca din bucataria nimanui, ea pastreaza alimentele proaspete pentru un timp indelungat. De-a lungul timpului, gama de combine frigorifce a inceput sa fie din ce in ce mai diversificata, beneficiind de tot mai multe functii speciale, sisteme de racire si multe altele.

Principalul criteriu care trebuie luat in considerare este Clasa energetica. Cu totii dorim sa avem o combina frigorifica cu un consum de energie electrica scazut. Clasa energetica reprezinta eficienta aparatului din punct de vedere al consumului de electricitate. Ea se se clasifica cu calificative de la A+++, A++, A+ pana la G, A+++ fiind calificativul maxim pentru clasa energetica.

Combinele frigorifice au doua sisteme de racire: racire statica si racire No Frost. Racirea statica se realizeaza prin peretele din spate al frigiderului, cand gheata depusa pe el depaseste 3 mm, aceasta se topeste automat. Racirea No Frost se realizeaza prin amestecarea curentilor de aer rece cu aer cald astfel incat sa nu se produca gheata in combina.

Tineti cont de capacitatea de stocare. Alegeti combina frigorifica cu capacitatea de stocare care indeplineste necesitatile tale.

Si nu in ultimul rand, alegeti combina frigorifica cu functiile speciale care se pliaza perfect necesitatilor tale.

Mai jos am selectat 10 dintre cele mai bune combine frigorifice:

10Combina frigorifica Arctic ANK275+​​ – 1.002 Lei

Arctic ANK275+​​​ este o combina frigorifica cu volumul net total de 262 l si clasa energetica A+. Frigiderul are 3 rafturi din sticla, 4 rafturi pe usa si compartiment pentru legume/fructe. Congelatorul are 3 compartimente. Beneficiaza de functii precum Functie super-congelare si Sistem antibacterian.

Puteti cumpara Arctic ANK275+​​ de aici.


9Combina frigorifica Indesit CAA 55​​ – 1.249 Lei

Indesit CAA 55​​​ este o combina frigorifica cu volumul net total de 234 l si clasa energetica A+. Frigiderul are 2 rafturi din sticla, 3 rafturi pe usa, compartiment pentru legume/fructe si sistem dezghetare automat. Congelatorul are 4 compartimente si sistem dezghetare manual. Beneficiaza de functii precum Functie super-congelare si Sistem antibacterian.

Puteti cumpara Indesit CAA 55​​ de aici.


8Combina frigorifica Samsung RB29FSRNDSA​​ – 1.699 Lei

Samsung RB29FSRNDSA​ este o combina frigorifica cu sistem de racire No Frost, volumul net total de 290 l si clasa energetica A+. Frigiderul are 3 rafturi din sticla, 4 rafturi pe usa si compartiment pentru legume/fructe. Congelatorul are 3 compartimente. Beneficiaza de functii precum Functie super-congelare, Sistem de avertizare pentru usa deschisa, Sistem Multiflow si Compresor Inverter Digital.

Puteti cumpara Samsung RB29FSRNDSA​​ de aici.


7Combina frigorifica Arctic ANK316+​​ – 1.079 Lei

Arctic ANK316+ este o combina frigorifica cu volumul net total de 273 l si clasa energetica A+. Frigiderul are 3 rafturi din sarma, 3 rafturi pe usa si compartiment pentru legume/fructe. Congelatorul are 3 compartimente. Beneficiaza de functii precum Sistem antibacterian si Fast Freeze XL Zone.

Puteti cumpara Arctic ANK316+ de aici.


6Combina frigorifica Arctic ANK366NF+​​ – 1.399 Lei

Arctic ANK366NF+​​​ este o combina frigorifica cu sistem de racire No Frost, volumul net total de 321 l si clasa energetica A+. Frigiderul are 4 rafturi din sticla, 4 rafturi pe usa si compartiment pentru legume/fructe. Congelatorul are 3 compartimente. Beneficiaza de functii precum Functie ECO, Functie vacanta (Holiday), Functie super-congelare, Functie super-racire, Sistem antibacterian, Ventilator, ECO Led, Eco Breeze, ECO Dual Balance, Eco Fresh si Multi Frost Zone.

Puteti cumpara Arctic ANK366NF+​​ de aici.


5Combina frigorifica Arctic ANK366NFS+​​ – 1.479 Lei

Arctic ANK366NFS+​​​ este o combina frigorifica cu sistem de racire No Frost, volumul net total de 321 l si clasa energetica A+. Frigiderul are 3 rafturi din sticla, 4 rafturi pe usa si compartiment pentru legume/fructe. Congelatorul are 4 compartimente. Beneficiaza de functii precum Functie ECO, Functie vacanta (Holiday), Functie super-congelare, Functie super-racire, Sistem antibacterian, Ventilator, ECO Led, Eco Breeze, ECO Dual Balance, Eco Fresh si Multi Frost Zone..

Puteti cumpara Arctic ANK366NFS+​​ de aici.


4Combina frigorifica Arctic ANK305NFS+​​ – 1.239 Lei

Arctic ANK305NFS+​​​ este o combina frigorifica cu sistem de racire No Frost, volumul net total de 260 l si clasa energetica A+. Frigiderul are 3 rafturi din sticla, 3 rafturi pe usa si compartiment pentru legume/fructe. Congelatorul are 3 compartimente. Beneficiaza de functii precum Sistem antibacterian, Ventilator, ECO Frost Free, Eco Fresh, Multi Frost Zone, ECO Dual Balance si Eco Breeze.

Puteti cumpara Arctic ANK305NFS+​​ de aici.


3Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA​​ – 2.399 Lei

Samsung RB29FDRNDSA este o combina frigorifica cu sistem de racire No Frost, volumul net total de 288 l, dispenser apa si clasa energetica A+. Frigiderul are 3 rafturi din sticla, 3 rafturi pe usa si compartiment pentru legume/fructe. Congelatorul are 3 compartimente. Beneficiaza de functii precum Functie super-congelare, Sistem de avertizare pentru usa deschisa, Sistem Multiflow si Compresor Inverter Digital.

Puteti cumpara Samsung RB29FDRNDSA​​ de aici.


2Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA​​ – 2.499 Lei

Samsung RB31FDRNDSA​​​ este o combina frigorifica cu sistem de racire No Frost, volumul net total de 308 l, dispenser apa si clasa energetica A+. Frigiderul are 3 rafturi din sticla, 3 rafturi pe usa si compartiment pentru legume/fructe. Congelatorul are 3 compartimente. Beneficiaza de functii precum Sistem de avertizare pentru usa deschisa, Sistem Multiflow si Compresor Inverter Digital.

Puteti cumpara Samsung RB31FDRNDSA​​ de aici.


1Combina frigorifica Arctic ANK326BS+​​ – 1.199 Lei

Arctic ANK326BS+ este o combina frigorifica cu sistem de racire No Frost, volumul net total de 295 l si clasa energetica A+. Frigiderul are 3 rafturi din plastic, 4 rafturi pe usa si compartiment pentru legume/fructe. Congelatorul are 3 compartimente. Beneficiaza de functii precum Sistem antibacterian, Sistem de avertizare pentru usa deschisa si Fast Freeze XL Zone.

Puteti cumpara Arctic ANK326BS+ de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × three =