Top 5 cele mai bune mașini de tocat în 2015

Top 5 cele mai bune mașini de tocat în 2015​. Care este cea mai bună mașină de tocat? Ce trebuie să știi pentru a achiziționa o mașină de tocat de calitate.

Probabil te-ai săturat de mașinile de tocat manuale care necesitau un timp îndelungat și efort mare pentru a toca anumite alimente. În zilele noastre, orice bucătărie modernă este echipată cu o mașină de tocat electrică care poate toca alimentele într-un timp foarte scurt fără a necesita efort din partea utilizatorului.

Pe piață avem o mulțime de modele de mașini de tocat de unde putem alege. Inițial, mașina de tocat carnea a fost creată inițial pentru a mărunți carnea, însă cele electrice pot toca mai multe tipuri de alimente fără probleme.

Când alegeți o mașină de tocat trebuie să țineți cont de câteva aspecte simple, dar esențiale:

  • Cel mai important lucru care trebuie luat în considerare este puterea motorului, deoarece el stabilește performanțele mașinii de tocat. Puterea motorului este reprezentată în Watti și este indicat să fie mai mare de 1000W. O mașina de tocat cu puterea motorului mare vă permite să tocați alimentele într-un timp scurt și fără efort.
  • Alt aspect important mai este capacitatea de tocare. Aceasta se măsoară în kg/min și reprezintă capacitatea pe care o poate toca în decurs de un minut. Trebuie să menționăm ca ea este influențată de puterea motorului și nu trebuie să fie mai mică de 1 kg/min.
  • Alte aspecte care trebuie luate în considerare sunt funcțiile și accesoriile de care beneficiază. Când vorbim de funcții ne referim la cea de reglare al vitezei și funcția reverse care este esențială în caz că mașina se blochează. Când vorbim despre accesorii ne referim la modurile de tăiere, tipurile de sită, accesorii speciale precum cele pentru prepararea cârnaților și nu numai.
  • În final vă sfătuim să alegeți o mașina de tocat mai scumpă deoarece sunt de bună calitate și nu vă vor dezamăgi.

Mai jos am selectat 5 dintre cele mai bune mașini de tocat:

[go_pricing id=”classic-gr_5651a9994820e”]

Topul a fost făcut după raportul calitate/preț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + two =