Top 5 cele mai bune răzătoare electrice în 2015​. Care este cel mai bun răzător electric? Ce trebuie să știi pentru a achiziționa un răzător electric de calitate.

Majoritatea mâncărurilor sănătoase și delicioase necesită tăierea sau felierea legumelor sau a fructelor. Tăierea sau felierea lor manuală cu o răzătoare clasică poate fi dificilă și necesită mult timp. Această problemă este rezolvată de răzătoarele electrice care pot face aceste sarcini rapid și ușor fără a exista riscul unei accidentări nedorite.

Prețul răzătoarelor electrice de bună calitate începe de la cel puțin 150 Lei și creste în funcție de accesoriile și funcțiile de care beneficiază.

Când alegeți o răzătoare electrică trebuie să țineți cont de câteva aspecte precum:

  • Puterea – vă recomandăm să alegeți o răzătoare electrică cu puterea de cel puțin 150 W, pentru a face față cu succes sarcinilor. Dacă puterea este prea mică răzătoarea electrică se va bloca frecvent sau în cel mai rău caz se va arde.
  • Numărul de accesorii și funcții – este indicat să alegeți o răzătoare electrică care are accesoriile și funcțiile de care aveți nevoie mai multă. Printre accesorii putem avea disc pentru răzuire, disc pentru feliere, disc pentru mărunțire sau pentru cartofi prăjiți, etc.
  • Siguranța – alegeți o răzătoare electrică care beneficiază de sistem de siguranță sau piciorușe anti-alunecare.

Mai jos am selectat 5 dintre cele mai bune răzătoare electrice:

[go_pricing id=”classic-gr_5623f5527c169″]

Topul a fost făcut după raportul calitate/preț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − 4 =