Dupa ce Samsung a anuntat recent noua serie Galaxy A si probabil o sa dezvaluie foarte curand si seria Galaxy E, se pare ca Samsung o sa lanseze si linia Galaxy J. Acesta face parte din planul companiei pentru a simplifica numeroasele oferte de telefoane pe viitor sau cel putin la denumirea lor.

Primul dispozitiv care o sa faca parte din linia J o sa fie Galaxy J1, care o sa aiba codul de model SM-J100. Am vazut deja cateva scurgeri in legatura cu acest telefon, dar astazi avem o lista cu presupusele specificatii.

Samsung Galaxy J1 o sa vina cu un ecran de 4.3 inch la rezolutia de 480 x 800 pixeli TFT LCD, o camera foto principala de 5 MP si una secundara de 2 MP. O sa fie propulsat de un procesor Marvell PXA1908 de 1.2 GHz quad core.

1 GB de memorie RAM, 4 GB de memorie interna, conectivitate 4G LTE si o baterie care are capacitatea de 1850 mAh. Samsung Galaxy J1 o sa ruleze pe Android 4.4 KitKat, zvonurile spun ca spre deosebire de seria E, noua serie o sa primeasca actualizare la Lollipop din prima zi.

Noul smartphone are dimensiunile de 129 x 68 x 8.9 mm si o greutate de 123 g. Este clar ca o sa avem un dispozitiv low-end oferit de Samsung. Se spune ca este similar cu Galaxy Y, deci ne asteptam sa fie ieftin. Nu este clar cand Galaxy J1 o sa fie anuntat oficial, dar in acest moment credem ca o sa avem de asteptat pana in 2015 pentru a se intampla asta.

Toate aceste specificatii se potrivesc cu scurgerile din trecut ale lui SM-J100. Cu toate acestea ar puatea fi unele modificari la dispozitivul final.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five + 6 =