Xiaomi o sa tina un eveniment pe 15 Ianuarie la care multe zvonuri spuneau ca o sa fie dezvaluite si Mi 5 sau Mi 4s cu aceasta ocazie. Acum lucrurile devin neclare.

Un reseller de telefoane mobile foarte bine cunoscut din China a listat telefonul Xiaomi Redmi Note 2. Acesta ar trebui sa fie succesorul primei phablete a companiei, Redmi Note. Din fericire listarea ne ofera foarte multe informatii despre dispozitiv.

Inainte sa va spunem specificatiile, tineti minte ca acestea nu sunt oficiale inca, nu putem garanta ca sunt reale.

Redmi Note 2

Redmi Note 2 vine cu un ecran de 5.7 inch la rezolutia de 1080p, o sa beneficieze de sticla 2.5D si sticla pe spatele telefonului. Este propulsat de un procesor Qualcomm's Snapdragon 615 de 1.5 GHz Octa Core,care este ajutat de un accelerator grafic Adreno 306. Mai avem 2 GB de memorie RAM si 16 sau 32 GB de memorie interna. Pe spatele telefonului avem o camera de 13 MP,iar pe fata una de 5 MP.

Redmi Note 2 o sa ruleze pe Android 4.4 KitKat cu MIUI 6 ,care sunt tinute in viata de o baterie de 3600 mAh. Telefonul este dual SIM si beneficiaza de conectivitate GSM, WCDMA (3G HSPA+) si LTE FDD.

Redmi Note 2 are un pret de 249$ pentru clientii internationali, ceea ce inseamna ca ar putea fi mult mai ieftin in China. Asteptam ca Xiaomi sa confirme oficial specificatiile lui Redmi Note 2.

Listarea nu ne ofera dimensiunile si greutatea lui,dar zvonurile spuneau ca Mi 5 o sa fie foarte subtire. Acum ramane de vazut daca acele zvonuri erau de fapt pentru Redmi Note 2.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve − two =